Kiszállítás, fizetés

A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlete a megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. MPL belföldi futárszolgálat igénybe vételével küldi ki, kizárólag Magyarország területére. Ez azt jelenti, hogy előre nem kell semmit fizetni és csak a futár által kiszállított, átvett csomag kézhezvételekor kell fizetni a Magyar Posta Zrt. MPL képviselőjének. Jelenleg ezen szállítási és fizetési módok tartoznak a szolgáltatásaink közé, bankkártyás vásárlásra nincs egyelőre lehetőség.

Szállítási, csomagolási költséget komplett csomagra számítunk fel, távolságtól függetlenül. Kizárólag a vásárolt termék súlya befolyásolja a fizetendő szállítási díjat.

0-  3 kg.-ig 1500.- Ft +ÁFA/csom.
3-30 kg.-ig 2000.- Ft +ÁFA/csom.

Kivétel az utánvéttel történő fizetés alól az olyan eset, amikor a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint rendezi az ügyet és a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.

Amennyiben egy rendelés valamelyik munkanapon 12.00 óráig beérkezik hozzánk, akkor lehetőség szerint azt még aznap, vagy a következő munkanapon feladjuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Magyar Posta Zrt. MPL a feladás másnapjának délelőttjén, de legkésőbb délután folyamán kiszállítja a csomagokat. Amennyiben a megrendelő nem érhető el, úgy a Magyar Posta Zrt. MPL képviselője értesítőt hagy /telefonszámot a - 2. ingyenes kiszállítás - a csomag átvételi helyének és időpontjának egyeztetése céljából/ a Címzettnél.

Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, vagy pénteken, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot, mivel a Magyar Posta Zrt. MPL -vel csak hétköznapi kiszállításra van szerződésünk. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség a Balogh Kereskedőház Kft internetes üzlete és a kedves vásárló között (hibás, vagy hiányos adatok, stb.).
Amennyiben a kért terméket nem tudjuk azonnal /max. 3 nap/ raktárról szállítani úgy megkeressük telefonon vagy e-mailben a Kedves Ügyfelet további egyeztetés céljából.

Nagyon fontos! Csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át!
Amennyiben láthatóan kívülről sérült a csomag, minden ilyen esetben a csomagot közösen kell kibontani a Magyar Posta Zrt. MPL alkalmazottjával és a tartalmáról, mint mennyiség, mint törés, sérülés szempontjából jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ennek hiányában a szállításból adódó károk megtérítése nem lehetséges!BALOGH KERESKEDŐHÁZ KFT.
Telefon/Fax: 36-92-460184
Mobil: 36-30-9462-197
e-mail: info@visszapillantotukor.hu
web: www.visszapillantotukor.hu