Adatkezelés, feldolgozás és továbbítás

Balogh Kereskedőház Kft. kizárólag a website üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg. Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:

Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag a Balogh Kereskedőház Kft. által érhetők el, az információk egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és kifejezetten statisztikai célokat szolgálnak. A statisztikai adatok elemzése segítséget nyújt a website tökéletesítéséhez és fejlesztéséhez.

Regisztráció esetén megadott adatok kizárólag a Web-áruházi megrendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják. A vásárló adatait a Balogh Kereskedőház Kft. átadja a rendelést teljesítő, vele szerződésben álló szállítási cég -/-ek/ nek, /pl. futárszolgálat, posta, /akik ezen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozó törvényi előírást.

A Balogh Kereskedőház Kft. regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják és frissíthetik a website-on történt sikeres bejelentkezés után. Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok esetén az
info@visszapillantotukor.hu címen állunk rendelkezésére.

A Balogh Kereskedőház Kft. és szállító partnerei mindent megtesznek, hogy biztosítsák az adatok megfelelő biztonságát - mind a hálózati kommunikáció (online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (offline adatkezelés) során. Az adatokhoz minden esetben kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.BALOGH KERESKEDŐHÁZ KFT.
Telefon/Fax: 36-92-460184
Mobil: 36-30-9462-197
e-mail: info@visszapillantotukor.hu
web: www.visszapillantotukor.hu