Felelősség

A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzletében való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlete, semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzletének akadálytalan működését és a vásárlást.

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett, - de főleg bármilyen adat elvesztése.

- Bármely szoftver nem megfelelő működése.

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

- A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlet bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik termékek árát, a változás a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlet weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.

- A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlete szabadon módosíthatja -jogszabályi kereteken belül - a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzletét. Bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. A Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlete nem vonható felelősségre, ha így tesz.

- Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzletében (a weblapon).

- Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Balogh Kereskedőház Kft. internetes üzlete szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.BALOGH KERESKEDŐHÁZ KFT.
Telefon/Fax: 36-92-460184
Mobil: 36-30-9462-197
e-mail: info@visszapillantotukor.hu
web: www.visszapillantotukor.hu