Örömmel üdvözöljük honlapunkon!

Jelenlegi cégünk jogelődje több mint 30 éve alakult, egy kis dunántúli faluban, Zalaegerszegtől 10 km-re. A vállalkozás visszapillantó tükrök forgalmazására lett létrehozva. Főbb értékesítési termékek, szolgáltatások:autótükör, busztükör, gépjárműtükör, kamiontükör, általános visszapillantó tükör, széles látószögű tükör, holttér tükör, rampa tükör, kerek tükör, 300-as rádiuszu tükör, tükörszár, ezek alkatrészei mint: tükörfej, tükörlap, tükör fűtés. Visszapillantó tükör nagykereskedésünkben vállalunk tükörjavítást, akár a 2007/38/EK irányelv szerinti 300-as rádiuszosra. A profil mai napig változatlan, tevékenységünk bővült, több gyár terméke található meg kínálatunkban. Időközben a hazai járműpark átalakult, amely az igényeket, ebből következően a termékskálát is átalakította. A vállalkozásunk szakosodott főleg a tehergépjárművek buszok, kamionok visszapillantó tükreinek értékesítésére, alkatrészpótlására, javításra. Termékeink között egyaránt megtalálható a hagyományos, olcsóbb, illetve az eredeti gyári, vagy utángyártott kategória, a vevő igénye szerint. A 2006. évtől a németországi Mekra LANG GMBH /tehergépjármű visszapillantó gyár/ hazai képviseletét is ellátjuk. Ezzel az együttműködéssel lehetőségünk nyílt szélesebb kínálatot biztosítani. Továbbá közvetlen ellátást tudunk biztosítani gyári, pótalkatrész vonatkozásban. Az igények kielégítése általában raktárról, azonnal történik, az ország bármely pontjára. Ennek módja a saját szállítás, de rendszeres a futárszolgálati tevékenység igénybevétele is. Észrevételével, javaslatával, egyedi igényével - pl. ritka vagy régi típusu tükör javítása, beszerzése - forduljon hozzánk bizalommal.
e-mail: info@visszapillantotukor.hu

Pár gondolat a Web-lapunkról, lehetőségekről, vásárlás, partneri hálózat, információk témakörben.

A létrehozott weblap fő célja az elektronikus - internetes vásárlás. Ez mellett további lehetőségek is biztosítottak. Ezek közül kiemelnénk a napi munkát megkönnyítő kereső rendszer működését, amely alkalmas típus, gyári szám, mekra-szám, fénykép szerinti keresésre az általunk kínált visszapillantó tükrök vonatkozásában.

Az oldalainkon ezen felül elérhetőek az aktuális hírek, akciók, érdekességek termékeinkkel kapcsolatosan. A visszapillantó tükrök keresése, nézegetése - amelyek főleg a német Mekra GmbH gyár termékei - a “webáruházban” tehető meg, ennek módja, illetve az áruház működése, szabályzata, vásárlás menetének leírása az “Üzletszabályzat” oldalon érhető el.

Vásárláshoz egyszeri regisztráció szükséges, amely lehetőséget biztosít Önnek, mint vásárlónak személyes kiszolgálásában, egyedi azonosításában, akár végfelhasználóként, viszonteladóként. Viszonteladónak csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik a vállalkozásuk cégbejegyzésének másolatát elküldik, és röviden ismertetik cégük működési területét, sajátosságait. Ennek ismeretében van mód egyedi ármegállapodásra,

A felhasználói kódjával történő belépése esetén az Ön személyre szabott árai jelennek meg honlapunkon.

Egyedi és szakmai kérdéseit, katalógus igényét - nyomtatott vagy elektronikus formában -  jelezze az info@visszapillantotukor.hu email címre.

2008-ban került sor a webáruház bevezetésére. Vállalatunk informatikai beruházása a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Tisztelettel: Balogh Lajos ügyvezető igazgató

Balogh Kereskedőház Kft.BALOGH KERESKEDŐHÁZ KFT.
Telefon/Fax: 36-92-460184
Mobil: 36-30-9462-197
e-mail: info@visszapillantotukor.hu
web: www.visszapillantotukor.hu